top of page

velika dvorana SC BAZENI POLJUD

Važne obavijesti
O natjecanju

[INFO] 16.04.2018. - ISPRAVAK SATNICE!

Nakon zaključenja prijava napravljen je ispravak satnice za prvi dan natjecanja - petak. Cjelokupna satnica se pomiče za +1 sat ! Ispravljene propozicije preuzmite OVDJE!

[INFO] 14.04.2018. - Zaključene prijave

Zaključene su prijave! Molimo klubske dužnosnike da na poveznici Rezultati provjere unesene prijave!

Unesene su slijedeće prijave: MK DMITAR ZVONIMIR Osijek, MK MUŠKETIRI Zagreb, MK INTER Zagreb, MK KARLOVAC Karlovac, MK LOKOMOTIVA Zagreb, HAMK MLADOST Zagreb, MK MK ŠPADA Poreč,  MK SPLIT Split, MK VMD Zagreb i MK ZAGREBAČKA ŠKOLA MAČEVANJA Zagreb.

[INFO] 05.03.2018. - Izašle propozicije i kalkulacija satnice

Objavljene su propozicije i kalkulacija satnice oblikovanom prema anketi provedenom među klubovima. Po zatvaranju prijava satnica se može korigirati samo unutar natjecateljskog dana i biti će objavljena najkasnije 3 dana nakon zatvaranja prijava.

[INFO] 22.01.2018. - Priprema propozicija!

Molimo sve klubove HMS-a da nam dostave procjenu nastupa svojih sportaša kako bi što kvalitetnije mogli kreirati satnicu natjecanja i objaviti propozicije !

Prvenstvo Hrvatske najvažnije je nacionalno natjecanje i održava se svake godine u pojedinačnoj i ekipnoj konkurenciji te vrijedi za tekuću kalendarsku godinu.

Prvenstvo je otvoreno za sve natjecatelje (-ke) s hrvatskim državljanstvom registrirane za domaće ili inozemne klubove.

Registracija za članove hrvatskih klubova mora biti aktualizirana kod HMS-a za 2018.godinu.

Ovogodišnje Prvenstvo Hrvatske u disciplini mač održat će u velikoj dvorani SC BAZENI POLJUD. Obzirom na njene dimenzije i broj borilišta koji se postavlja za ovo natjecanje, molimo sve natjecatelje, trenere, dužnosnike klubova, kao i roditelje sportaša te ostalu pratnju za mir i red u dvorani.

 

Na parket dvorane pristup je moguć isključivo sportašima koji se u tom trenutku natječu, sucima i prijavljenim trenerima.

 

bottom of page